Mașinile nu au gen – DoR #34 | December 2018

Poate cel mai frumos cadou de Crăciun în 2018 a fost DoR #34 – un număr despre căutări, despre transgenerațional și despre curajul propriei descoperiri. Pentru mine a fost incredibil să îmi citesc propria viață, cu drumul pe care l-am început în 2015 în lumea motorsportului și să constat că Andreea a reușit să surprindă unele detalii, unele legături sau “moșteniri” pe care eu nici nu le observasem până acum. Este cu siguranță cea mai completă relatare a poveștii mele ca pilot de raliuri – cu muncă, ambiție, curaj și emoție.

Articolul îl puteți citi integral aici.

Și pentru că am luat parte din procesul jurnalistic, am ajuns să apreciez și mai mult munca echipei Decât o Revistă – așadar vă încurajez să vă abonați la revistă! Cred cu tărie că un abonament e un cadou care vă va face viețile mai frumoase prin poveștile valoroase pe care le veți găsi în paginile DoR. Știu sigur că veți face fericiți niște oameni minunați, care reprezintă cu onoare jurnalismul independent.❤️
http://shop.decatorevista.ro/collection/abonamente

Iar dacă puneți la pachet și cartea “Neînvinșii” cu poveștile și lecțiile de viață ale unora dintre cei mai importanți sportivi români, cu siguranță veți avea ce citi în momentele de relaxare. 

Publication date: 28 December 2018

Mașinile nu au gen – DoR #34 | December 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Publication date: 28 December 2018

Source: text aici