22 de zile și o evadare. Din context.

Trebuie să recunosc că 2017 m-a luat prin surprindere. Mi-am propus să mă deconectez de sărbători, apoi mi-am încărcat bateriile la ski. M-am întors pregătită să vă spun despre planurile mele pentru anul în curs, despre proiectele frumoase în care m-am implicat și să vă dezvălui identitatea lui Sean D’Or.

Apoi, într-o seară de marți, totul s-a schimbat. Și indiferent cât de grele și frustrante au fost circumstanțele, mă bucur că #neamunit.

Respect adevăratele valori și autenticul și nu e o coincidență că am ales să debutez în Campionatul Național de Raliuri cu o Dacia Logan, în cadrul Cupei DACIA.

Călătoriile cu mașina prin țară m-au ajutat să descopăr și m-au învățat să iubesc tradițiile românești. România mi-a arătat că cel mai frumos lucru pe care ți-l poate oferi o mașină, orice mașină, este libertatea. De a vedea, de a descoperi, de a trăi – așa cum ești.

Am regăsit în piață același sentiment de libertate, de entuziasm și de sete pentru viață – nu doar generația Millenials, despre care spuneam că sunt mai curajoși în asumarea deciziilor, ci o întreagă familie.

Am fost copleșită și nu mi-am găsit cuvintele până acum, însă vreau să vă mulțumesc că am rezistat și rezistăm în continuare, împreună, pentru țara în care dorim să trăim și pentru ideile pe care le respectăm.

Iar pentru momentele în care nimic nu mai are sens, vă las mai jos o cale virtuală de evadare din context.

Articole similare

Cars & Roads by Michelin 2021

Jurnalismul auto nu a fost niciodată doar despre fișa tehnică a mașinii. De fapt, acesta este primul lucru pe care îl parcurg rapid atunci când …

Tradiția schimbării anvelopelor de vară

Doar nu credeați că trec de la anvelopele de iarnă la cele de vară doar în funcție de prognoza meteo? Pentru că noi, oamenii din …

Experiența Mokka de ziua mea

Când am fost invitată să particip două zile la Opel Mokka Experience nu știam la ce să mă aștept. Nu pentru că îmi displăcea ideea …

Un nou capitol: emoticar.ro devine cristianaoprea.ro

Acum 6 ani începeam să scriu despre mașinile familiei, căutând o evadare din arhitectura pe care o studiam pe atunci la Mincu. Mi-a plăcut să …