22 de zile și o evadare. Din context.

Trebuie să recunosc că 2017 m-a luat prin surprindere. Mi-am propus să mă deconectez de sărbători, apoi mi-am încărcat bateriile la ski. M-am întors pregătită să vă spun despre planurile mele pentru anul în curs, despre proiectele frumoase în care m-am implicat și să vă dezvălui identitatea lui Sean D’Or.

Apoi, într-o seară de marți, totul s-a schimbat. Și indiferent cât de grele și frustrante au fost circumstanțele, mă bucur că #neamunit.

Respect adevăratele valori și autenticul și nu e o coincidență că am ales să debutez în Campionatul Național de Raliuri cu o Dacia Logan, în cadrul Cupei DACIA.

Călătoriile cu mașina prin țară m-au ajutat să descopăr și m-au învățat să iubesc tradițiile românești. România mi-a arătat că cel mai frumos lucru pe care ți-l poate oferi o mașină, orice mașină, este libertatea. De a vedea, de a descoperi, de a trăi – așa cum ești.

Am regăsit în piață același sentiment de libertate, de entuziasm și de sete pentru viață – nu doar generația Millenials, despre care spuneam că sunt mai curajoși în asumarea deciziilor, ci o întreagă familie.

Am fost copleșită și nu mi-am găsit cuvintele până acum, însă vreau să vă mulțumesc că am rezistat și rezistăm în continuare, împreună, pentru țara în care dorim să trăim și pentru ideile pe care le respectăm.

Iar pentru momentele în care nimic nu mai are sens, vă las mai jos o cale virtuală de evadare din context.

Articole similare

ROCHARGE by Vitesco Technologies 2023

Au trecut trei ani de când am fost în primul tur al țării cu mașini electrice. Pe atunci încă scriam destul de des pe blog, …

Cars & Roads by Michelin 2023

Tocmai am încheiat acea perioadă din an numită și “am văzut că te-ai plimbat ceva în ultima vreme”. Practic, în ultimii ani, verile mele au …

Cursa pentru egalitate

Cursa pentru egalitate Pilotul de raliu Cristiana Oprea și Centrul FILIA își unesc forțele pentru a promova egalitatea de gen Comunicat de presă | București, …

WRC Croația: Experiența care a ieșit din a doua

articol pubicat pe Autocritica.ro. Fotografii de Flavius Croitoriu, Attila Szabo, Bastien Roux. Povestea participării mele în etapa de WRC din Croația. De la extaz la agonie …