Mitsubishi Off Road Days

Înțeleg că se întoarce iarna. Și pentru că tocmai s-au încheiat sărbătorile de Paști și o parte dintre voi trebuie să vă întoarceți la birou, m-am gândit că e o ocazie bună să vă invit într-o călătorie virtuală pe coclauri, ca să echilibrăm puțin situația…mergem undeva prin munții României, într-un moment suspendat între anotimpuri, într-un loc unde e liniște și unde poți să respiri aer curat și libertate.

Pozele astea îmi sunt tare dragi. Atât de dragi încât, negăsind cuvinte pe măsura imaginilor, le-am ținut doar pentru mine câteva luni din noiembrie până acum. Sunt făcute la ultimul eveniment Mitsubishi Off Road Day 2016.

Despre ce e vorba mai exact? Mitsubishi Off Road Days e o serie de evenimente organizate în toată țara de dealerii Mitsubishi. De-a lungul unei zile, ai ocazia să testezi cele 4 modele temerare: ASX, Outlander, Pajero și, preferatul meu, pick-up-ul L200.

Cu ce e diferit MOD de alte evenimente de test-drive similare? Păi e simplu: traseul și întreaga experiență este configurată de noi. Prin noi însemnând Mach 1 Sport Management, adică George Grigorescu alături de o echipă de traineri specializați în conducere defensivă și automobilism (eu fiind ucenicul și fotograful echipei).

Asta înseamnă că ai aproximativ 10 minute la dispoziție la volanul oricărei mașini, pe un traseu pe care îl configurăm special pentru a duce mașinile în situații limită și a te ajuta să înveți cum să manevrezi mașina într-un mod corect și sigur. Totul se întâmplă sub directa îndrumare a unor specialiști care nu doar că te vor ajuta să descoperi capabilitățile mașinilor pe teren accidentat, dar te vor iniția în tehnici de conducere off-road.

În 2016 am fost prezenți în București, Cluj, Brașov, Galați, Constanța, Timișoara, Sibiu, Pitești, Bistrița, Ploiești, Iași, Satu Mare. Pentru a afla în ce orașe vom fi prezenți în 2017 și pentru a te programa la test, urmărește pagina de facebook Mitsubishi România.

Enjoy!

Articole similare

Cars & Roads by Michelin 2021

Jurnalismul auto nu a fost niciodată doar despre fișa tehnică a mașinii. De fapt, acesta este primul lucru pe care îl parcurg rapid atunci când …

Tradiția schimbării anvelopelor de vară

Doar nu credeați că trec de la anvelopele de iarnă la cele de vară doar în funcție de prognoza meteo? Pentru că noi, oamenii din …

Experiența Mokka de ziua mea

Când am fost invitată să particip două zile la Opel Mokka Experience nu știam la ce să mă aștept. Nu pentru că îmi displăcea ideea …

Un nou capitol: emoticar.ro devine cristianaoprea.ro

Acum 6 ani începeam să scriu despre mașinile familiei, căutând o evadare din arhitectura pe care o studiam pe atunci la Mincu. Mi-a plăcut să …